Privātuma politika

Kas mēs esam

Sīkdatnes

Sīkfaili ir faili ar nelielu datu apjomu, kas parasti tiek izmantoti kā anonīmi unikāli identifikatori. Tie tiek nosūtīti uz jūsu pārlūkprogrammu no jūsu apmeklētajām vietnēm un tiek saglabāti jūsu ierīces iekšējā atmiņā.
Mūsu lapa šos “sīkfailus” nepārprotami neizmanto. Tomēr lapa var izmantot trešās puses kodu un bibliotēkas, kas izmanto “sīkfailus”, lai apkopotu informāciju un uzlabotu savus pakalpojumus. Jums ir iespēja pieņemt vai noraidīt šīs sīkdatnes un zināt, kad uz jūsu ierīci tiek nosūtīts sīkfails. Ja izvēlaties atteikt mūsu sīkfailus, iespējams, nevarēsit izmantot dažas šī Pakalpojuma daļas.

Iegultais saturs no citām vietnēm

Šīs vietnes rakstos var būt iegults saturs (piemēram, videoklipi, attēli, raksti utt.). Iegultais saturs no citām vietnēm darbojas tieši tāpat kā tad, ja apmeklētājs būtu apmeklējis citu vietni.

Šīs vietnes var vākt datus par jums, izmantot sīkfailus, iegult papildu trešās puses izsekošanu un pārraudzīt jūsu mijiedarbību ar šo iegulto saturu, tostarp izsekot jūsu mijiedarbībai ar iegulto saturu, ja jums ir konts un esat pieteicies šajā vietnē.

Ar ko mēs kopīgojam jūsu datus

Mēs neizpaužam lietotāja datus

Kur tiek nosūtīti jūsu dati

Saziņas veidlapu var pārbaudīt, izmantojot automatizētu surogātpasta noteikšanas pakalpojumu.